LoggaTillEvNyHemsida.1

Homestylist

Kort om oss

Vi ser oss som Trollhättans mest nytänktande och servicetänkande mäklarbyrå med en bred mäklartjänst. Vi var  bland annat först i Trollhättan med proffsbilder, exklusiva prospekt samt homestaging och avser fortsätta vara ett starkt och konkurrenskraftigt alternativ till de större etablerade mäklarbyråerna utöver att vi älskar att hjälpa våra kunder.

Kontoret i Trollhättan öppnade sommaren 2012 och redan efter 2 år hade vi en delad 3:e placering över marknadsandelar på bostadsrätter i Trollhättan, varför vi valde att flytta till en 207 kvm bobutik vägg i vägg med Handelsbanken, som ett naturligt steg i den fortsatta utvecklingen.

Idag kommer vår vanligaste uppdragsgivare från rekommendationer, vilket är ett starkt betyg på vårt engagemang men även på att vi lyckats med vår strävan efter att vara ett konkurrenskraftigt samt attraktivt alternativ till kedjorna. Vår och din ambition är att fortsätta jobba med god renommé och relation till såväl uppdragsgivare, samarbetspartners som spekulanter.  Vi förmedlar såväl villor som bostadsrätter, framför allt i Trollhättan men även omnejd såsom Lilla Edet och Vänersborg.

historik

Företaget grundades år 2011 av Trollhättetjejen Vera Lisenstedt, efter flera års yrkeserfarenhet från Stockholms hetaste stadsdelar samt mäklarutbildning från Kungliga Tekniska Högskolan. Hemlängtan blev till slut för stor varför fokus förflyttades mot Trollhättan där hon såg stor potential. Beslutet var enkelt och hon valde att öppna ett kontor på Storgatan året därpå utöver dåvarande kontor på Skeppargatan, Östermalm. Under en övergångsperiod jobbade Vera i bägge städer, flitigt uppbackad av kollegorna på kontoret. Numera fokuserar vi oss enbart på västra sidan av Sverige.

Information om tjänsten

Homestaging innebär att bostäder stylas upp inför försäljning för att få upp värdet så mycket som möjligt. Det kräver ett stort tålamod, kunna prestera innan deadline men även att du behärskar olika individer; i olika skeden i livet då våra uppdragsgivare oftast är hemma när stylingen utförs. Jobbet kräver en kreativ sida och att du kan "se" vad som fungerar respektive inte fungerar ihop, vad som saknas såväl som är överflödigt samt att du är insatt i trender.  Därutöver självfallet en känsla för färg- och ljussättning. Jobbet är delvis tungt då det utförs på egen hand men aldrig tyngre än att en person kan hantera sakerna. Jobbet utförs på egen hand vilket innebär att det även kan upplevas "ensamt".
Homestaging är ett jobb som bjuder på överraskningar varför du bör vara snabbtänkt. såväl som problemlösare men även kunna hoppa in med kort varsel. Jobbet utförst oftast under förmiddagen. 

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

 • Återkoppling till kunder vad som skall förändras i bostaden inför styling
 • Välja ut lämpliga inredningdetaljer från vårt lager samt styla upp bostäderna inför fotografering
 • Rapportering av utlånade artiklar
 • Iordningställande av lagret
 • Planera in kommande stylingarna med övrig personal
 • Lämna utvecklingsförslag

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för inredning och är den som dina vänner ringer inför bostadsförsäljningar med diverse frågor om vad som skall bort alternativt läggas till. Du älskar inredningsmagasin och behärskar olika inredningsstilar. Vi tror även att du följer diverse instagramkonton utöver att du eventuellt har ett själv. Du har dock en känsla för vad som fungerar ihop, vad som saknas och vad som är överflödigt. Du vet vidare hur en bostaden skall möbleras för att skapa en känsla av rymd. Du behärkar utmanande samt varierande"stilar" såsom exempelvis 90-tal.

 Du är vidare bra på att samarbeta och klarar av att hantera olika individer då du kommer springa på en och annan kund. Du är självgående och effektiv utöver en problemlösare. Du levererar inom utsatt tidsram och har ett representativt yttre, är omtyckt och fungerar i de flesta situationer. Jobbet är enmansjobb varför du ska behärska att jobba självständigt utöver att tillgång till egen bil är ett måste. Att jobba med homestaging kan delvis upplevas som tungt då du hämtar och placerar ut inredningsdetaljerna på egen hand.  Du skall kunna hoppa in och jobba vardagar, kort varsel förekommer och vanligtvis utförs jobbet under förmiddagar. 

Jobbet kräver att du är pålitlig, ansvarsfull och kommer alltid i tid.

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)

START: 
Efter överenskommelse

 

OMFATTNING: 
Behovsanställning, endast timmar. Säsongsbetonat.

ARBETSTIDER:

Vardagar under dagtid, oftast mellan kl.08:00-13:00.

PLATS: 
Vårt kontor i Trollhättan som utgångspunkt, dock utförs stylingarna där våra uppdrag är, normalt inom Trollhättans kommun men även (dock ej uteslutande) Vänersborgs kommun samt Lilla Edets kommun varför du skall vara beredd på att jobba utanför kommungränsen.

LÖN: 
Timlön enl. överrenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:

Ansökningarna behandlas kontinuerligt varför tjänsten bör sökas omgående. Observera, är endast behovsanställning och bör ses som ett extra jobb.